Tippek, technikai tanácsok a száltechnikában

Kedves Sminktetováló!

Vásárláshoz: Kosárba helyezés után válaszd ki fizetési módnál az Átutalást (minden esetben várd meg a számlát, amit e-mailben küldünk, számlaszám: 1177310200215149 Lukács Katalin - a pigmentekre és más termékekre más számlaszám vonatkozik!!), ezután válaszd ki szállítási módnak az Online videó-t, majd küldd el a rendelést. A visszaigazoló e-mail után kapsz tőlünk 24 órán belül számlát, és az átutalt összeg beérkezése után küldjük a linket a videóról! :)

Ebben a filmben technikai tanácsokat, információkat hallhatsz és láthatsz, mert sok elméleti anyagot is tartalmaz, de gumilapos bemutatót is, ami javarészt reális időtartam alatt készül el. Tehát például megláthatod, mennyi ideig optimális tetoválni 1 szálat ahhoz, hogy szinte 100%-osan bent maradjon elsőre a pigment a bőrben. Időtartam: 1 óra 13 perc.

A videót azoknak ajánlom első sorban, akik már tanultak szálazni géppel, de nehézségeik adódtak, adódnak, és szükségük van segítségre! Ez egy úgynevezett előzetes, ami egy sokkal szélesebb körű tananyagot előz meg, de már ebből is rengeteget lehet fejlődni, és tanulni! Nem helyettesíti a privát tanfolyamot, de nagyon hasznos a tartalma. :)

A termékről a vásárlás után fogsz kapni egy számlát külön, és csak akkor utald el az összeget a számlán szereplő bankszámlaszámra, ha már azt megkaptad e-mailben. Sose utalj addig, amíg nem küldtük ki a számlát, mert ezt egy másik bankszámla számra kell utalni! E-mail címedre fog érkezni a meghívó is, amire kattintva láthatóvá válik a YouTube csatornánkon a videó számodra. A videó privát, ezért csak Te fogod látni. Terjesztése szigorúan tilos! Azonban bármikor visszanézhető lesz számodra korlátlan mennyiségben. :)

25 000 Ft