PMU FOR REAL II.

2022. augusztus 6-7. 

https://spiritualacademy.hu/pmu-for-real-ii/ ITT TUDSZ JELENTKEZNI! :)

Kedves Sminktetoválók!Már-már hagyomány szerűen idén is megrendezzük a nyár legintenzívebb, legreálisabb, legközvetlenebb szakmai eseményét, a PMU for Real-t! Sugár Zsanett és Lukács Kata főszervezők közös, évek óta tartó együttműködéséből született meg az esemény, mely először a Unique PMU Day elnevezést kapta. 


2020-ban találkozhattatok velünk Etyek, az Etyeki Kúria helyszínén, majd 

2021-ben Hévízen, a Lotus hotel adott otthont nekünk, mely már két napos volt, és fantasztikus hangulatban tölthettük el ezt egymással. Volt minden... szakmai előadások, élő modelles gyakorlati bemutatók, vendég előadók, mint Polónyi Klaudia, Siklós Júlia. De egy kis kikapcsolódást is csempésztünk bele, így Lakatos Laci is megvettetett minket egy hosszú nap vége előtt, és második napon pedig Dr. Séllei Beatrix, pszichológus, coach is feladatot adott nekünk vendégkezelés témakörében.Találkozhattunk Hódi Erikával, aki élőben mutatta meg a lézeres eltávolítás módszerét, és Bogdán Dáviddal, aki a Salonic rendszert hozta el nekünk, mely segíti a mindennapos adminisztrációkat és sok minden másban is hasznunkra válik.

IDÉN is az a célunk, hogy a hazai előadókat, profi sminktetoválókat és technikáikat elhozzuk NEKTEK, hiszen őszintén hisszük, hogy hazánkban is sok a kiemelkedő tehetség, és nem feltétlenül arra van szükségünk, hogy külföldi photoshop minőséget lássunk, hanem a VALÓSÁG minden szépségét és nehézségét is. Hiszen amikor a vendég megérkezik hozzánk, rögtön rájövünk, koránt sem úgy van minden, ahogy a Social Mediaban látjuk...

Hamarosan leleplezzük előadóinkat is, de az biztos, hogy mindenféle technikára kiterjedő színvonalas műsorokkal készülünk Nektek.Írjátok be a naptárba a dátumot: augusztus 6-7. Legyetek szabadok, gyertek el hozzánk, töltsük együtt ezt a két napot, mely egyfajta mini tábor a tanulásra, a szakmai kapcsolatok kiépítésére. 

Csak gazdagodni fogtok ezzel a két nappal, hiszen minden perc értékes, amit a szenvedélyünk fejlesztésére szánunk!További információk hamarosan! :))

Kövessétek be a Facebook eseményt, hogy le ne maradjatok a részletekről: https://fb.me/e/2cnTUVi0p