PMU FOR REAL

Kedves Sminktetováló Kolléganők és Kollégák!

Újra startol idén is, már megszokott stílusban, körítésektől, színezésektől, felszínességtől mentes PMU for Real rendezvényünk. Sok - sok újdonságban lesz részünk, többek között két napos minitábort rendezünk ezúttal, mely Hévízen, a Lotus Therme Hotel & Spa 5 csillagos szállodában lesz megtartva.

Mire számíthatsz, ha eljössz? (Kérdezd meg nyugodtan a tavalyiakat, akik a Unique PMU Day résztvevői voltak, biztosan alá fogják támasztani a tényeket)

Megtapasztalhatod, hogy milyen a valódi közösség, és a valós sminktetováló világ, hisz nem csak a tökéletesség létezik. Része lehetsz egy olyan közösségnek, ami épít, önzetlenül segít Neked. Itt nincs "buta" kérdés, bátran jelezheted felénk, és más előadók felé is, ha problémád van, hidd el, tényleg találunk rá megoldást! Olyan színvonalas előadásokat láthatsz, hallhatsz, ami abszolút szorosan kapcsolódik a szakmához az élő sminktetoválás bemutatók mellett is. Készíthetsz felvételeket a technikákról a gyakorlati előadás közben is, hogy mindig vissza tudd nézni, ha esetleg munka közben elakadnál. Mi bár "színpadon" lépünk fel, de ez közös tér, ahova bátra odajöhetsz, belenézhetsz a kivetítőn túl is, hogy minden egyes részletet láthass. Mikor buliztál utoljára egy jót, amit össze lehet kötni szakmázással is??? Ugye, régen volt az már... De most lehetőséged lesz, hisz ide védettségi igazolvány sem szükséges, maximum, ha wellnessezni szeretnél. Mivel ottalvós a buli, így természetesen gondoltunk egy kis gasztronómiai élvezetre is a tanulás és szórakozás mellett. Készülj csini ruhával, végre felveheted, hisz gálavacsora alap!   :)

Jelentkezni és bővebb információért tájékozódni az alábbi linken tudsz, Zsaniék oldalán:

https://spiritualacademy.hu/pmu-for-real/